Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde böyle bir gaf da yapılmaz ki!

Sefirin Kızı dizisinde böyle bir gaf da yapılmaz ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin en iddialı yapımlarından birisi olan Sefirin Kızı dizisi, Pazartesi akşamları yayınlanıyor. İkinci sezonuyla iyi reytingler almaya devam eden dizinin hikayesi de her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına oturtacak kadar heyecanlı…

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrolünde yer aldığı dizide, Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz karakterinin harcandığına yönelik eleştiriler, senaristlere tepki mesajları, sosyal medyada yer almaya devam ediyor.

Nare ile Sancar arasında ise Menekşe sorunu giderek büyüyor. Sancar, “Menekşe’yi mi koruyacağım, seni mi koruyacağım” şeklindeki sözleri izleyicileri bile yaraladı. İzleyici bu sözleri bir gaf olarak yorumluyor. Sancar’ın büyük gafının sonrasında, durumu nasıl toparlayacağı merak konusu oldu.

Sefirin Kızı dizisinde böyle bir gaf da yapılmaz ki! 7

Sancar’ın Menekşe ile ilgili sözlerinden sonra Nare öyle sert ki, Sancar bir karar vermek zorunda. dizinin 30. bölüm fragmanında Nare, “Ben senin için mezar kazdım ya Sancar Efe, şimdi sen de Menekşe için mezar kaz” diyerek sert ama, etkili bir söz söylüyor. Sancar, ne yapacağını bilemez bir duruma geldi.

Sancar ve Nare arasında neler yaşanacak, yeni bölümde herkes bu sahnelere kitlenecek. Dizide Dudu karakteri ile İlayda Ildır da bir hayli öne çıkmaya başladı. Yahya – Dudu ikilisinden rahatsız olan izleyiciler ise, sosyal medyada birçok mesaj yazıyor.

İşte 30 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Sefirin Kızı dizisinin 30. yeni bölümünden ilk fragman: