Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak?

Mucize Doktor dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, ikinci sezonunu başladı. Yine çok etkili bir bölüm ekrana geldi ve izleyiciler ekran başında dizinin hareketli ve bir o kadar da duygusal sahnelerinden başlarını kaldıramadı.

Mucize Doktor dizisinin 30. yeni bölümü ise 24 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak. Dizide iki önemli gelişme yaşanıyor. Bunlardan ilki Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil hocanın beyninde tümör çıkması olacak… Adil hoca dizide kalacak mı, yoksa bir ayrılık mı yaşanacak?

Bir diğer önemli gelişme ise Adil hocanın kızı Ferda ortaya çıkacak. Ali Vefa ile Ferda karşılaşması da çok ilginç olacak. Ferda karakterinde Seda Bakan’ı izleyeceğiz. Ünlü oyuncu, uzun bir süredir dizilerde yer almıyordu. Seda Bakan’ın gelişi ile birlikte diziye bir heyecan da katacağı kesin…

Mucize Doktor dizisinde bir ayrılık mı yaşanacak? 7

Mucize Doktor dizisinin 24 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak olan 30. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türesan, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen ve Seda Bakan gibi ünlü isimlerin buluştuğu Mucize Doktor dizisi ilk sezondaki gibi başarılı performansıyla izleyicileri ekran başında tutmayı başarıyor.