Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisi ayakta kalma mücadelesi veriyor!

Yeni Hayat dizisi ayakta kalma mücadelesi veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Yeni Hayat, 4.. yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova gibi çok etkili iki diziye rakip olan Yeni Hayat farklı konsepti ile bir alternatif durumunda. Ancak ilk 3 bölümün reytingleri çok iyi gelmedi. Dizi rakiplerinin karşısında ayakta kalma mücadelesi veriyor.

Her geçen hafta dizinin hikayesinin açılması, heyecanın giderek artması dikkat çekiyor. Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk uyumu da izleyiciler tarafından olumlu bulunuyor. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde Adem, Yasemin’i kurtarmaya kararlıdır!

Yasemin’in kimler tarafından kaçırıldığına anlam veremeyen Adem, Timur’la iş birliği yaparak Yasemin’i kurtarmaya karar veriyor. Kunduzi ise Yasemin’e karşı istediği parayı almak için son kozunu oynuyor.

Yasemin, kendi kurduğu planın içinde başta Adem’i sonra da kendisini tehlikeye atmıştır. Adem, Timur’un parayı vermesini söyler ve Yasemin’i kaçıranlarla çatışmaya girer. Adem, Yasemin’i kurtarabilecek mi?

İşte 24 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan Yeni Hayat dizisinin 4. bölümünden ilk görüntüler: