Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde büyük şok; başrol oyuncusu ayrıldı!

Mucize Doktor dizisinde büyük şok; başrol oyuncusu ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 28 bölüm yayınlandı ve elde ettiği müthiş reytinglerle de göz doldurdu. 2019-2020 sezonuna damgasını vuran dizinin başrol isimlerinden birisi de Özge Özder idi. Kıvılcım isimli karakteri canlandıran ünlü oyuncu 28 bölümün tamamında yer aldı.

Temmuz ayının ortasında yeni sezon hazırlıkları yapılan diziden ayrılık yaşandığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Özge Özder, diziye veda etti.

Mucize Doktor 2. sezon çekimleri öncesinde gelen bu haber herkesi şaşırttı. Zira, ünlü oyuncu Mucize Doktor’dan rol arkadaşları ile yaptığı canlı sohbet programlarında 2. sezon için iddialı sözler söylemiş ve diziyi özlediğini belirtmişti.

Hem Reha Özcan hem de Merve Dizdar ile yaptığı sohbetlerde Mucize Doktor dizisini ve setini çok sevdiğini söyleyen Özge Özder’in bu ani ayrılığının sebebi merak edildi.

Mucize Doktor dizisinde büyük şok; başrol oyuncusu ayrıldı! 7

Özge Özder, Mayıs ayında diziye devam edeceği izlenimini vermişti. Bu nedenle de ayrılık haberi biraz da kuşku ile karşılandı. Sebebi merak ediliyor.