Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde Ferman’ın başına büyük dert açılıyor!

Mucize Doktor dizisinde Ferman’ın başına büyük dert açılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 15.yeni bölümü ile 19 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Dizinin 14.bölümünden itibaren Doktorlar dizisinden hatırlayacağınız Yasemin Ergene Özilhan, Doktor Ela karakteri ile katılmıştı.

Kıvılcım ve Tanju’nun hastaneye getirdiği Ela, Ferman ile bir rekabete girişecek. Ela’nın amacı ne henüz ortaya çıkmış değil. Ama Ferman ile bir hayli sürtüşecekler.

Bu durumun ilk izleri de 15. bölüm fragmanında bulunuyor. Videodan fragmanı izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor’un 12 Aralık Perşembe günü yayınlanan 14. bölümünde neler olmuştu?

Ferman’ın sırrını öğrenen ve onunla hiç kimseyle yakınlaşmadığı kadar yakınlaşan Ali yeni abisini bulduğunu sanır. Ama Ferman ondan bütün öğrendiklerini kendine saklamasını ister.

Gerçeği söylememek Ali için zaten zorlu bir görevdir; bir de üstüne Nazlı ve Adil onu Ferman’la aralarında geçenler hakkında sorguya çekince iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir.

Diğer tarafta, vakasını garip bir şekilde kişiselleştiren Demir, kendini tekrar Tanju’nun radarında bulur. Nazlı, Ferman ve Beliz arasında geçenler yüzünden kendini suçlar.

Ferman sonunda bütün hikayesini Beliz’le Ali’ye ayrı ayrı anlatır. Ali daha önce hiç tatmadığı acı bir duyguyla tanışır. Ve bu geç gelen dürüstlüğün Beliz-Ferman ilişkisini kurtarıp kurtarmayacağı belirsiz kalır.