Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde gerçek ile yüzleşme vakti geldi!

Mucize Doktor dizisinde gerçek ile yüzleşme vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasını sarsan karar geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Taner Ölmez’in Ali Vefa karakteri ile muhteşem bir performans ortaya koyduğu Mucize Doktor dizisi ne yazık ki, final yapıyor… Bunun nedeni ile Ölmez’in bir sezon daha aynı tempoda çalışma gücünü bulamayacak olması…

Mucize Doktor projesi 27 Mayıs Perşembe akşamı final yaparak sona erecek. Ali Vefa karakteri ile Taner Ölmez de unutulmaz performansı ile akıllara çoktan yazıldı bile. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan ve ilk sezonunda reytingleri alt üst eden Mucize Doktor dizisi, ne yazık ki son kez ekrana geliyor.

Fox TV tarafından Mucize Doktor dizisinin final bölümü fragmanı yayınlandı. Ancak birçok dizi hayranı bu gerçeğe inanmak istemiyor. Final bölümü fragmanının ardından dizi hayranları isyanlarını ve üzüntülerini sosyal platformlarda daha yoğun şekilde sergiliyor.

Mucize Doktor gibi bir projenin ekran ömrünün kısa sürdüğünü en azından bir sezon daha devam edebileceğini belirten dizi hayranları, Ali Vefa’yı yeniden izleyemeyecek olmaktan dolayı üzgün. Özellikle de Nazlı ile Ali Vefa’nın aile hayatını göremeyecek olmak en büyük üzüntü kaynağından birisi.

Nazlı’nın hamile olduğu final bölümünde ortaya çıkacak. Nazlı anne olmayı çok istiyor. Ali Vefa ise tedirgin ve babalığın nasıl olacağını bilmiyor ve biraz da korkuyor. Ama hem Ferman hem de Nazlı ne kadar çok şey başardığını hatırlatarak onu motive edecek. Bakalım dizinin finalinde daha başka ne sürprizler çıkacak. İşte 27 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan Mucize Doktor 64. bölüm final fragmanı: