Ana sayfa Sosyal Medya İzleyici mesaj veriyor! 2. sezonundan hala ses çıkmayan Maraşlı sosyal medyayı yıktı geçti!

İzleyici mesaj veriyor! 2. sezonundan hala ses çıkmayan Maraşlı sosyal medyayı yıktı geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı izleyicisi, sosyal medya üzerinden dizinin yapımcılarına çok ciddi bir mesaj veriyor. Dizi reytinglerde çok iyi bir sonuç alamamasına rağmen sosyal medyadaki etkileşimiyle ortalığı yakıp yıkıyor.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 24 Mayıs Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Maraşlı oldu.

İzleyici mesaj veriyor! 2. sezonundan hala ses çıkmayan Maraşlı sosyal medyayı yıktı geçti! 7

Maraşlı izleyicisi çok sevdikleri dizileri için hala ikinci sezonun olup olmayacağı haberini bekliyor. Söylentiler kararın son reyting sonuçlaranı göre verileceği yönünde. Ancak Maraşlı izleyicisi sosyal medyada dizi hakkında o kadar çok paylaşım yapıyor ki adeta dizilerine sahip çıkıyor. Nitekim Adba’nın ölçümüne göre Maraşlı dizisi hakkında yapılan paylaşım sayısı 224.496.

Maraşlı bu paylaşım sayısıyla en yakın rakibi olan Fox TV dizisi Masumiyet’i de katbekat geride bıraktı. Dün akşam yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara çok güzel bir şekilde veda eden Masumiyet hakkında yapılan paylaşım sayısı ise 51.402

Listenin üçüncü sırasında ise Show TV’de yayınlanan Çukur. Damla Sönmez ve Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Efsun ve Yamaç’ın evliliğiyle gündeme gelen Çukur dizisi hakkında 42.803 paylaşım yapıldı.

Ekranların reytingi yüksek ama sosyal medyada zayıf bir başka dizisi de Uyanış Büyük Selçuklu. TRT 1 dizisi reytinglerde iyi sonuç almasına rağmen sosyal medyada hakkında yapılan paylaşım sayısı 6.307 oldu.

Ekranların en şanssız dizisi ise hiç kuşkusuz Kağıt Ev. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gibi güçlü isimlere, sağlam bir hikayeye ve başarılı oyunculuklara rağmen dizi ne reytingde ne de sosyal medyada istediğini bulabildi. Kağıt Ev hakkında sosyal medyada sadece 394 paylaşım yapıldı.