Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı!

Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan, reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi, 16. yeni bölümü ile geliyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Diziler ikili ilişkilerin daha yoğun hissedildiği bir bölüm izleyicileri bekliyor. Ferman – Beliz aşkında sona doğru geliniyor.

Nazlı’nın Ali Vefa’ya farklı tavırları dikkat çekiyor. Tüm bu aşk meşk ilişkileri içinde yine insan hikayeleri de sizleri etkileyecek.

İşte 16. bölümde yaşanacakların detayı:

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Ama bu herkes için göründüğünden çok daha zor bir iştir.

Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı! 8

Ali, Nazlı’daki tavır değişimine bir anlam veremez ve bocalamaya başlar.

Bir de üstüne Nazlı’ya beklenmedik bir talip çıkınca iş iyice içinden çıkılmaz hale gelir. Diğer tarafta Beliz, Ferman’dan bir an önce ayrılma ve hayatının o kısmını geride bırakma peşindedir.

Mucize Doktor dizisinde her şey birbirine karıştı! 9

Ama ayrılık hiç de Beliz’in sandığı kadar pürüzsüz değildir.

Vakalar süratle sonuçlarına tırmanır ve hastanedeki diğer çiftler de birbirleri ve hisleriyle yüzleşirken Nazlı bir seçim yapmak zorunda kalır.

Ve başına ne geldiğini anlayamayan Ali, korkunç bir ihtimalle karşı karşıya gelir.