Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde ilgiyi artırmak için Kırmızı Oda taktiği mi uygulanacak?

Mucize Doktor dizisinde ilgiyi artırmak için Kırmızı Oda taktiği mi uygulanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisi, ünlü isimlerin konuk olduğu ve hikayeye sürekli yeni isimler kazandırarak yoluna devam eden bir yapım.

Güçlü hikayelerde güçlü oyunculuklarla süreklilik sağlayan dizide,6-7 bölümde bir veya iki ünlü isim yeni bir hikaye ile diziye katkı sağlıyor. İşte bu durum da izleyicilerin sıkılmasını engelliyor ve her yeni katılan ünlü isim de bir farklılık, zenginlik katıyor.

Kırmızı Oda dizisinin hikayelerini çok güçlü kılan bu döngü, reytinglerin de hep yüksekte kalmasını sağlıyor. Mucize Doktor dizisinde de benzer bir taktik mi kullanılacak? Bazı işaretler var ve bu da merak uyandırdı.

Şimdiye kadar 50 bölümü yayınlanan Mucize Doktor’un 25 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 51. yeni bölümünün 2 yeni ünlü konuğu olacak. Her iki isim de sadece tek bölümlük olarak yapımda yerlerini alacaklar.

Mucize Doktor dizisinde ilgiyi artırmak için Kırmızı Oda taktiği mi uygulanacak? 2

Bu isimlerden birisi Onur Dikmen, diğeri ise Seda Demir. Dizide tek bölümlük karakterlere hayat verecek olan ikilinin gelişi Kırmızı Oda taktiğini akla getirdi. İlerleyen bölümlerde benzer durumlar yaşanır ise bunun planlı ve süreklilik arz eden durumlar olduğu anlaşılacaktır.

Dizi ekibinin Kırmızı Oda’ya benzer şekilde hareket etmesi, reytinglerin artışına da sebep olabilecek önemli bir gelişme. İzleyip göreceğiz.