Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterinin önündeki büyük engel!

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterinin önündeki büyük engel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sinem Ünsal’ın, Mucize Doktor’daki Nazlı karakteri ile ilgili açıklaması, hayranlarını çok sevindirecek! Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da rol alan Sinem Ünsal, Türsak Vakfı’nın Youtube kanalına konuk oldu.

Bora Talat Oyacı’nın hazırladığı ‘Senaryo Sohbetleri’ söyleşisinde hayranlarıyla buluşan oyuncu, özellikle son dönemde çok konuşulan Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteriyle ilgili sorulara da yanıt verdi.

Ünsal, dizideki karakterine benzeyip benzemediği ile ilgili bir soruya, hayranlarını mutlu eden şu yanıtı verdi: “Benzediği yanları var tabii. Nazlı biraz böyle hep biz onun duygusal tarafını görüyormuşuz, sanki profesyonelliği bir tarafa bırakıp duygularıyla hareket ediyormuş gibi görünse de aslında empati yeteneği çok refleksif olduğundan kaynaklanıyor. Benim yorumum, motivasyonum o ve travmatik bir geçmişi olmasından kaynaklanıyor. Bu empati konusunda kendine benzetiyorum Nazlı’yı. İşini çok önemsiyor ve aslında mesleğinde çok disiplinli. Bu noktada da benzetiyorum. Nazlı çok duyarlı. Ben de çok duyarlı olduğumu zannediyorum çevreme karşı. Var yani benzeştiğimiz yanlar var.”

Bir başka hayranının, Mucize Doktor dizisinden biriyle karantina sürecini geçirmek zorunda kalsa kiminle geçirmek isteyeceği sorusuna ise Sinem Ünsal, “Galiba Açi, çok eğlenceli. Açi ile ya da Güneş’le” yanıtını verdi. (Açi, Mucize Doktor dizisinde Hayal Köseoğlu’nun oynadığı Açelya.) Sinem Ünsal ve Hayal Köseoğlu’nun sette birbirlerine yakın olduklarını yaptıkları paylaşımlarla da görebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterinin önündeki büyük engel! 7

Sinem Ünsal, Nazlı’nın hangi engelleri Ali Vefa ile aşmasını istediği şeklindeki soruya ise şu yanıtı verdi: “Aslında öncelikle güven engelini, sanırım onu biraz aşmaya başladı. Nazlı’nın bir güven problemi var, yaşadığı şeylerden dolayı. Özellikle yaşadığı şeylerden dolayı erkeklere karşı var. Ali Vefa ile bunu büyük ölçüde aştı ve onun için baya önemli bir noktaydı.”