Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 24 Mayıs Pazar 94. bölümde Thapki köşeye sıkışıyor!

Aşk Bir Rüya 24 Mayıs Pazar 94. bölümde Thapki köşeye sıkışıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 94.yeni bölümünde Thapki köşeye sıkışacak. Peki 22.15’te yayınlanacak olan yeni bölümde başka neler olacak? Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ve Bihan için verilen partide Dhruv Thapki’yle dans etmek ister. Dhruv’un zorbalıklarına dayanamayan Thapki gerçekleri anlatmayı düşünür. Thapki Bihan’a her şeyi anlatacak mı?

Dhruv, Thapki’yle düğünde kendisiyle evleneceğini söyler. Thapki Dhruv’un tehditlerinden kurtulmanın bir yolunu arar. Bihan’a evin her yerine güvenlik kamerası takılması gerektiğini söyleyen Thapki Dhruv’a kolay pes etmeyeceği mesajını verir.

Düğün töreninde Thapki’yle dans etmek isteyen Dhruv ona bir tuzak kurar. Thapki ise Dhruv’un şantajlarını kayıt altına alır ve Bihan’a gerçekleri açıklamak ister. Thapki Dhruv’un tehditlerine rağmen Bihan’a gerçekleri anlatacak mı?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 22:30, hafta sonu 22:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan