Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde sıra dışı bir istek!

Mucize Doktor dizisinde sıra dışı bir istek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktor, geçen sezonki birinciliklerini Bir Zamanlar Çukurova dizisine kaptırmaya başlamasına rağmen, yine de geniş bir izleyici kitlesini Fox TV ekranında tutmayı başarıyor. Heyecanlı bölümleri, dikkat çeken vakaları ve oyunculuk performansları ile son yılların en kaliteli yapımlarından birisi de Mucize Doktor.

Taner Ölmez’in Ali Vefa karakterinde başarıyla yol aldığı yapımın 29 Ekim Perşembe akşamı 35. bölümü yayınlanacak. Ali Vefa’nın araba kullanırken çarptığı ve Nazlı’nın görüşmediği babasının hastanede tedavisi devam ediyor.

Ali Vefa’nın kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrenen adam ondan birbirlerini barıştırmalarını istiyor. Ali Vefa bu sıra dışı istek karşısında yine ne yapacağını bilemez durumda.

Dizide ayrıca bir de mucize kurtuluş öyküsü ve büyük dramın detayları izleyicilerle buluşacak. 33.kattan düşen ve hala yaşayan temizlik işçisinin sıra dışı durumu da dizinin yeni bölümüne heyecan katacak. Ali Vefa, bu mucize hastayı kurtarabilecek mi?

Mucize Doktor dizisinin 35. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.