Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinde tesadüfün de böylesi ‘hadi canım sende’ dedirtiyor!

Mucize Doktor dizisinde tesadüfün de böylesi ‘hadi canım sende’ dedirtiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, başarılı ikinci sezon performanslarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine herkesi şaşkınlığa çevirecek olaylar yaşanacak.

Ali Vefa, Ferda ile girdiği mücadelede çok yanlış bir iş yapacak ve bu durumun ucu Nazlı’ya dokunacak… Adil hocayı evden hastaneye getirme konusu Ferda ile Ali’nin yarışına neden olacak. Ferda’nın “Sen araba kullanmayı bilmiyorsun” sözü ise Ali Vefa’yı hırslandırıyor.

Ne mi oluyor, Ali Vefa araba öğrenmeye çalışıyor. Bir gece vakti ise Nazlı ile araç içinde giderken, bisikletli bir adama çarpıyorlar. İşte o adam da Nazlı’nın babası çıkıyor. Tesadüfün böylesi de olmaz dedirten bir sahne… 22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Ssoyal medyada “Bu nasıl tesadüf ama biraz saçma olmuş” diye yorumlar yapıldı. Sahneyi izlemeden karar vermemek lazım ama, Ali Vefa’nın Nazlı’nın babası ile böyle bir şekilde karşılaşması pek de akıllıca bulunmadı…

Önceki bölümlerde Nazlı’nın babasının içki içtiği ve kızını dövdüğü ile ilgili bilgiler verilmişti. Şimdi Nazlı’nın yaşamına dair farklı detaylar da ortaya çıkacak.

İşte 34. bölüm fragmanı: