Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinin en ağır ve duygusal bölümü geliyor!

Mucize Doktor dizisinin en ağır ve duygusal bölümü geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Mucize Doktor’da Ali Vefa büyük bir bunalım içinde… Ali’nin babası ile yeniden karşılaşması yine travmatik oldu. Babasının “Ali’ye sen bir katilsin” şeklindeki sözleri izleyicilerin de gönüllerinde fena bir yara açtı. Ağabeyinin ölümünden sorumlu tutulan Ali Vefa, derin bir bunalımın içinde.

Diziye yeni katılan Merve Dizdar’ın canlandırdığı Damla’nın Nazlı’ya söylediği “Gerçekten sarıldın mı Ali’ye.Kollarından sarılıp dedin mi ben yanındayım. Babası geldiğinden beri hissettirdin mi yalnız olmadığını” şeklindeki sözleri büyük dikkat çekti.

Damla’ya hak veren dizinin hayranları, Ali Vefa’nın düştüğü bu durumda Nazlı’nın ona destek olması gerektiğini belirten sözleriyle çok da haklıydı…Ali’nin “Nazlı seni çok özlüyorum” sözleri de yine yürekleri yakan bir cümle olarak ortada duruyor.

Ali Vefa, ailesiyle yeniden görüşmenin travmasını yaşarken,babasının “katil” sözleriyle yine geçmişin kötü anılarını hatırlarken nasıl duygu kırılımları yaşayacağını izleyiciler merak ve heyecan ile bekliyor.

Ali Vefa’nın düştüğü bu duruma üzülen izleyiciler 27.bölümden 2. fragmandan bir hayli etkilendi.