Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinin fenomen olan selamlaşması nasıl ortaya çıktı?

Mucize Doktor dizisinin fenomen olan selamlaşması nasıl ortaya çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini Taner Ölmez canlandırıyor. Adil karakterini ise Reha Özcan canlandırıyor. Ali Vefa ve Adil’in sahneleri dizinin en can alıcı anları… Birçok izleyici bu sahneler sayesinde çok şey öğreniyor. Birbirine güvenmenin, saf bir güven halinin yansıtıldığı sahneler, izleyicilerin yüreklerine işliyor.

Özge Özder, rol arkadaşı Reha Özcan’ın youtube kanalında konuk etti. Özder, Adil ve Ali sahnelerinin herkes için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. Oyuncu, “Adil ve Ali sahneleri hepimiz için kalbimizde bambaşka yer edindi” diye konuştu.

Ali Vefa’nın dizideki dokunmadan sevmeyi anlatan sağ eli sol, sol eli de sağ omuz ve kola dokunarak yaptığı selamlaşma da popüler oldu. Özellikle de sosyal mesafenin önemli olduğu koronavirüs salgını döneminde bu selamlaşmayı bir çok kişi tercih etti.

Mucize Doktor dizisinin fenomen olan selamlaşması nasıl ortaya çıktı? 7

Reha Özcan, “Ben kullanıyorum bunu hayatta” dedi. Senaryoda ‘birbirlerine dokunmadan sarılırlar’ diye yazdığını anlatan Reha Özcan, “Şekli biz kendimiz bulduk. Hatta şöyle yapın gibi önerilerde bulundu. Biz Taner ile kendi istediğimiz gibi yapacağız dedik ve bunu yaptık” şeklinde konuştu.

Bu selamlaşmanın beğenilmesinin ise içten geldiği için olduğunu anlatan Reha Özcan, böyle bir şeyin tasarlayarak yapılamayacağını ifade etti.

Özge Özder de bu selamlaşmayı çok naif ve çok doğal bulduğunu belirtti ve içten geldiği için çok sevildiğini sözlerine ekledi.

Hayatında Ali Vefa gibi karakterlerle birkaç kez karşılaştığını belirten Reha Özcan, hayatın içinde böyle insanların çok fazla olduğunu da belirtti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: