Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Yıldız’a gülüyorlar ama gerçek hayatta yüzüne bakmıyorlar!

Yasak Elma’da Yıldız’a gülüyorlar ama gerçek hayatta yüzüne bakmıyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuk zor bir meslek. Hem okumayı sevmek gerekiyor hem ezber yapmak hem de zaman zaman kendine hiç benzemeyen bir karakteri yaşamak gerekiyor… Eda Ece de bunların hepsini yapıyor…Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini çok sevdiren oyuncu, aslında Yıldız ile hiç benzemiyor.

Eda Ece, kaygıları fazla olan birisi. Hayata bambaşka pencereden bakıyor… Ancak dizi setine çıkınca Yıldız gibi basit düşünceli bir kadın karakteri canlandırmakta sıkıntı yaşamıyor. Eda Ece, oyunculuktaki başarısını ise halkın her katmanındaki kişi ile konuşmasına borçlu.

Eda Ece, çevresindeki insanlardan birçok şey alıyor; onları gözlemliyor ve izliyor. İşte bu çabaları da doğaçlama yeteneğini güçlendiriyor. Şayet Eda Ece’nin doğaçlama başarısı olmasaydı Yasak Elma dizisi 3.sezonda belki de yayından kaldırılabilirdi.

Eda Ece, doğaçlama başarısı sayesinde karaktere ayrı bir renk kattı ve çok sevilmesini sağladı. İzleyiciler ağır dram olan bir diziyi Eda Ece sayesinde artık komedi yapımı olarak izliyor.

Peki ünlü oyuncu bu başarısının alt metnini nasıl açıklıyor? Halkın içinde yer alan, herkes ile konuşan ve kimseyi hiçbir sebeple yargılamayan Eda Ece, birçok ünlü ismin yanına yaklaştırmayacağı veya masasına almayacağı insanlarla iç içe olduğunu söyledi. Eda Ece, dizide böyle bir karakteri canlandırdığını, herkesin Yıldız’a güldüğünü ama gerçek hayatta Yıldız gibi birisini yanlarına bile yaklaştırmadıklarını anlattı.

Instagram yayınına katılan oyuncu, hayata bakışını ve oyunculuk başarısını halkın içinde olarak sağladığını şu sözlerle anlattı:

“Benim her gelir grubundan, her farklı fikirden arkadaşım olabilir. Bu, bir zenginliktir. Oyuncu olunca ben bunu anladım. Daha halkın içinde birisini oynadığım zaman beni de öyle düşünüyor. Normal hayatta masasına almayacağı insanları ben oynayınca seviyorlar. En sevdiğim şey her insan ile hep muhabbet etmekti.

Bu oyuncu olduktan sonra daha da arttı. Çünkü farklı insanlardan öyle hikayeler dinliyorsun ki, herkesle konuşuyorum. Hiç fark etmez. Ailesini soruyorum, kendisini soruyorum. Öyle hayat tecrübeleri anlatabiliyorlar ki. Kimseyi yargılamamam iyi. Herkes benim arkadaşım olabilir.”

Son yıllarda yan yana olduğu insanlara çok dikkat ettiğini belirten Eda Ece, artık yanında dünyaya daha faydalı insanlar olduğunu söyledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: