Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı!

Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi tuttu, 27 Kasım’daki 2. bölüm reyting harika! TRT1 ekranında 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğindeki Kuruluş Osman, atv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 20 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi hem alkış almış hem de eleştiriler gelmişti. Ancak ikinci bölümde alkışlar yerinde dururken, eleştiriler azaldı.

Burak Özçivit başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi için ortaya konan büyük hazırlık süreci ve emeklerin boşa gitmediği de reytinglerin açıklanması ile bir kez daha kendini gösterdi.

Mehmet Bozdağ imzalı projenin 2. bölümü de ilk bölümü gibi yüksek bir reyting oranına erişti. Ekranda Mucize Doktor’dan sonra en iyi reyting alan yapım Kuruluş Osman oldu.

Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı! 10

Mucize Doktor birçok kez üst üste rekorlar da kırmış bir yapım. Bir miktar daha yüksek ama Kuruluş Osman’ın da Mucize Doktor’u geçebilecek bir potansiyeli bulunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı! 11

Aynı Mucize Doktor gibi başladığı günden itibaren tüm kategorilerde açık ara birincilik elde eden Kuruluş Osman, izleyicilerin kalbinde yer edinmeye de başladı.

20 Kasım Çarşamba günü elde edilen 1. bölüm reyting oranları ile 27 Kasım Çarşamba günkü 2. bölümün reytingleri birbirine benzer.

Bu da gösteriyor ki, Kuruluş Osman tuttu.

İşte 20 Kasım Çarşamba reytingleri:

Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı! 12

İşte 27 Kasım Çarşambe reytingleri:

Mucize Doktor ile Kuruluş Osman yarışı asıl şimdi başladı! 13