Ana sayfa Dizi Haberleri Soğuk ve yorgunluk bir yana, mutlu bir Savaşçı dizisi ekibi var!

Soğuk ve yorgunluk bir yana, mutlu bir Savaşçı dizisi ekibi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 4.sezonuna devam etmekte olan Savaşçı dizisi, büyük bir beğeni ile izleyicilerle buluşmakta. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gayet Turgut Evin ve Müjde Uzman’ın başrollerinde yer aldığı Savaşçı dizisinde bir başrol oyuncusu ayrılacak. Bu isim Müjde Uzman… Tayini çıkacak olan Funda Turaç’ın gidişi ile kadrodaki kadın sayısı da azalmış olacak.

Dizide Gaye Turgut Evin, Teğmen Çiğdem Ülgen olarak yer almakta. Sahada Kılıç Timi’nin elemanlarından birisi olan Çiğdem karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, arazideki zorlu sahnelerde de boy gösteriyor.

Savaşçı dizisinde yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirten bir paylaşım yapan Evin, “İyi ki Savaşçı” notuyla duygularını açtı.

Soğuk ve yorgunluk bir yana, mutlu bir Savaşçı dizisi ekibi var! 7

Ünlü oyuncu şöyle yazdı: “İnsan sevdiği işi yaparsa gece gündüz fark etmez, ne kadar yorulsa da mutlu yastığa başını koyar. Biz gece gündüz saatlerce sabahlayarak çalışıyoruz, bazen soğuk bazen dağlar, tepeler ama o Pazar günü varya Savaşçı gecesi, izlerlerken ne yorgunluk kalıyor, ne soğuk. Tek bir şey iyi ki ve şükür. Seviyorum seni Teğmen Çiğdem Ülgen.”