Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor müthiş başladı! Yüreklere dokunarak yürür gider (2. bölüm 1. fragmanı izle)

Mucize Doktor müthiş başladı! Yüreklere dokunarak yürür gider (2. bölüm 1. fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisi, 12 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrandaki yerini aldı.Dizinin daha ilk bölümden müthiş bir ilgi gördüğünü söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarda Taner Ölmez’in müthiş başarısı ve kendini ne kadar geliştirmiş olduğu gözler önüne serildi.

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor ilk bölümünün ardından bir hayli övüldü.

Ayrıca dizinin otizm için farkındalık yaratma noktasında da başarılı bir örnek olduğu görüldü. Dizinin bu şekilde başladığı gibi devam etmesini isteyen izleyiciler, aşk-meşk meselelerine değil de yüreklere dokunan doktorluk ve başarı hikayelerine odaklanılmasının çok iyi olacağı görüşünde.

Mucize Doktor müthiş başladı! Yüreklere dokunarak yürür gider (2. bölüm 1. fragmanı izle) 7

İzleyiciler The Good Doctor dizisinden uyarlama olarak ekrana gelen Mucize Doktor dizisini çok beğendiklerini belirtiyorlar.

Bir izleyici, “Eğer sadece Dr.Ali’nin savant özelliklerine odaklanmadan nasıl eğitim aldığını, çocukluğundan itibaren çektiği zorlukları, çevresiyle iletişimini nasıl düzelttiğini anlatırsa, bence ülkede otizmle ilgili bilincin artmasına yardımcı olur dizi” diye yazdı.

Mucize Doktor dizisinin 19 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 2. bölümü şimdiden büyük merakla bekleniyor.

2. bölümden 1. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.