Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor rekorlarda! Camdaki Kız’ı bile ezip geçti!

Mucize Doktor rekorlarda! Camdaki Kız’ı bile ezip geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Perşembe akşamı kanallarda yine kıran kırana bir yarış vardı. Reyting’de en tepelerde bulunan Camdaki Kız, sosyal medya paylaşımlarında Mucize Doktor’un çok çok gerisinde kaldı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 6 Mayıs Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi Fox TV dizisi Mucize Doktor oldu.

Mucize Doktor rekorlarda! Camdaki Kız'ı bile ezip geçti! 7

Otizmli doktor Ali Vefa’nın hikayesini anlatan Mucize Doktor, sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki gün boyunca dizi hakkında 27.539 ileti paylaşıldı.

Kanal D’nin dizisi Camdaki Kız reytingde günü birincilikle kapattı. AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlara çıkan Camdaki Kız, totalde ise günü ikinci olarak tamamladı. Ancak sosyal medyada, reytinglerinde düşüş yaşayan Mucize Doktor’un bir hayli gerisinde kaldı. Camdaki Kız 10.475 iletide kaldı.

Listenin üçüncüsü ise yine reytinglerde istediği sonucu elde edemeyen Alev Alev oldu. Dizinin finaline çok az kaldı. Ancak izleyiciler sosyal medyada dizilerini bırakmıyor. Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinin izleyicileri gün boyunca 10.400 paylaşım yaptı.

TRT 1 dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ise yükselişte. Dün akşam altıncı bölümü yayınlanan dizi reytinlerde ne çok iyi ne de çok kötü. Sosyal medyada da aynı şekilde… Ahmet Kural ve Pelin Karahan’ın başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Kıbrıs, 9.606 iletiyle sosyal medya paylaşımlarında dördüncü sıraya yaklaştı.

Listenin beşinci sırasında 2.814 paylaşımla, reytinglerde totalde 40. sırada yer alan Akrep, altıncı sırasında ise 2.527 paylaşımla Bir Zamanlar Çukurova yer aldı.