Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor yine numarasını yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova’dan rövanşı alamadı!

Mucize Doktor yine numarasını yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova’dan rövanşı alamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe dizileri arasında müthiş bir reyting rekabeti yaşanıyor. Tabii ki, Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu rekabette total ve ABC1 gruplarında 12-13 arası reytingleri ile erişilmez bir noktada. Ancak AB grubunda Mucize Doktor zaman zaman birinciliği rakibinden alabiliyor. Dün akşam da benzer bir tablo yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm kategorilerde birincilikleri alarak yine günü zirvede tamamladı. Mucize Doktor ise çok heyecanlı bir bölümle izleyici karşısına çıkarak bir kez daha 7’li reytinglerini 8’li oranlara yükseltti. Ancak AB grubunda atv dizisini yine de geçemedi. Arada çok küçük farklar olduğunu hatırlatalım.

Fox TV’nin başarılı dizisi Mucize Doktor, hikayesinde heyecanı artırınca reytingler de artıyor. Ancak nedense ekip bir süre sonra aynı heyecan dalgasını yakalayamayınca reytingler yeniden bir kademe düşüyor.

Mucize Doktor yine numarasını yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova'dan rövanşı alamadı! 8

Tüm kategorilerde 8’li oranlarıyla Mucize Doktor dizisi dün akşam tüm kategorilerde ikinci sırada yer almayı yine başardı. Dizinin hayranları ortaya çıkan heyecan dalgasından çok memnun ve senaristlere bu tempoyu düşürmemeleri tavsiyesinde de bulunuyor.

Alev Alev dizisi ise Show TV’ye adeta ilaç oldu. İlk bölümünden itibaren izleyicisini yakalayan ve şimdiye kadar da hiç bırakmayan dizi, 5-6 arası reytingleri ile yerini koruyor. Perşembe akşamlarının en çok izlenen 3. dizisi olan Alev Alev’in daha da yukarı çıkması için hikayenin daha da sertleşmesi ve yeni karakterlerin katılması şart.

İşte 24 Aralık perşembe günü ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor yine numarasını yaptı ama Bir Zamanlar Çukurova'dan rövanşı alamadı! 9