Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da acilen senaryoya müdahale şart!

Mucize Doktor’da acilen senaryoya müdahale şart!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Mucize Doktor dizisinde senaryo yüzünden sevimli iken sevimsiz gözüken karakter! Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat vermekte olan Sinem Ünsal, başarılı performansı ile beğenileri kazandı.

Ali Vefa ve Nazlı arasındaki diyalog ile yakınlık izleyicileri de çok mutlu etmişti. Ünsal’ın güzelliği ve sempatikliği de dikkat çekmesinde etkili olmuştu.

Ali Vefa ve Nazlı arası son bölümlerde biraz limoni. Bunda Ali’nin aşkına karşılık beklemesi durumu var. Nazlı ise şu anda kimi seviyor, kalbi kimden yana belli değil. Ferman’a olan aşkı biliniyordu, bir ana gönlü Ali’ye de kaydı gibi oldu.

İzleyiciler de Nazlı karakterinin senaryodaki bu belirsiz hallerinden rahatsız. Son 2 haftadır da gördükleri Nazlı’dan pek memnun değiller. Bir izleyici, “Nazlı iki bölümdür gözümden düştü. Bu nedir, kime aşık olduğunu bi anlasak. Ali’ye üzüldüm” diyerek durumu özetledi.

Mucize Doktor'da acilen senaryoya müdahale şart! 7

Nazlı’nın Ali Vefa ile bir duygusallık yaşayacağını sanan ama son iki bölümde Ferman’a olan hislerinin de kuvvetlendiğini gören Mucize Doktor izleyicileri bu duruma isyan ediyor.

Nazlı eskisi kadar çok sevilen bir karakter değil, yavaş yavaş antipatik olmaya başlayan bir karakter konumuna düşürülmekte.