Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Ali Vefa – Nazlı aşkı dizi tarihimizin fenomeni olur!

Mucize Doktor’da Ali Vefa – Nazlı aşkı dizi tarihimizin fenomeni olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Tuna, oyunculuğunu çok geliştirdi. Yasak Elma dizisindeki Alihan karakteri ile hatırlanacak bir iz bıraktı. Mucize Doktor dizisinde de Doktor Ferman karakteri ile oldukça başarılı ve kendisinden konuşturmasını biliyor.

1,97 boyundaki Onur Tuna, fiziğinin avantajını her dizide kullanıyor ve önemli roller de elde ediyor. Başarılı performansıyla da şanslarını iyi değerlendiren oyuncu, aşk meşk işlerinde ise esas oğlan konumunu bu sefer Taner Ölmez’e kaptıracağa benziyor.

Yasak Elma dizisinde Zeynep – Alihan aşkı fenomen olmuştu. Hala konuşuluyor, akıllarda kalacak izleri var…

Mucize Doktor'da Ali Vefa - Nazlı aşkı dizi tarihimizin fenomeni olur! 8

Mucize Doktorda ise Ferman ile Hazal Türesan’ın canlandırdığı Beliz arasındaki aşk Yasak Elma’daki aşk kadar dikkat çekmemekte.

Mucize Doktor dizisinde henüz gerçekleşmemiş olabilir ama Ali Vefa ile Nazlı arasında bir aşk başlar ise dizi dünyamızda asla unutulmayacak izler bırakacaktır.

Taner Ölmez’in savant sendromlu Doktor Ali Vefa olarak sergilediği muazzam oyunculuk, yanına bir de Sinem Ünsal’ın sempatisi ile yoğurduğu Nazlı, adeta Türk dizi tarihinin unutulmaz aşklarına bir davetiye çıkarmışa benziyor.

Mucize Doktor'da Ali Vefa - Nazlı aşkı dizi tarihimizin fenomeni olur! 9

Yasak Elma’da aşk meşk işlerinin esas oğlanı Onur Tuna idi ama, Mucize Doktor’da bu konuda Taner Ölmez iz bırakabilecek bir noktada.

Tabiii ki dizide aşk meşk işlerinin çok fazla yer bulmaması, şu ana kadar sergilenen temponun ve hikayenin devam etmesi izleyicilerin beklentisi… Ama araya naif, güzel sahneler de konulur ise Mucize Doktor, mucize bir aşkın da kapısını aralar.