Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor’da aşkın bir başka hali yaşanıyor!

Mucize Doktor’da aşkın bir başka hali yaşanıyor!

tarafından ker_def

Mucize Doktor dizisinin 24. yeni bölümü 27 Şubat Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Taner Ölmez,Onur Tuna, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Reha Özcan ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizide Ali Vefa ile Nazlı arasındaki aşk adımları izleyicilere aşkın farklı hallerini gösterecek.

Aşka bir şans veren bu ikilinin nasıl zorlandığını ve nelere takıldığını göreceksiniz. Çok farklı bir deneyim sizleri bekliyor. İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler.

Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Nazlı’nın bulduğu bu formül işleri fena karıştıracak.

Bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler. Mafya tetikçisi olan ve 6 kişiyi öldüren mahkum, kelepçeden kurtulup jandarmanın silahını alacak. Ali’ye bir şey mi olacak, herkes merakta…