Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, gerçek hayatta Mucize Doktor’daki Ali Vefa’ya aşık olur muydu? İşte yanıtı

Sinem Ünsal, gerçek hayatta Mucize Doktor’daki Ali Vefa’ya aşık olur muydu? İşte yanıtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan Pandemi sürecinde, pek çok sektör gibi dizi sektörü de bir süredir durdu. Sezonun en çok izlenen ve dikkat çeken yapımlarından birisi olan Fox TV’nin Mucize Doktor dizisi de aynı akıbete uğrayanlardan.

Dizinin çekimlerine Temmuz – Ağustos aylarında başlanması bekleniyor. Dizinin tekrar yayınlanan bölümlerinin yankıları sürüyor. Savant Sendromlu Otizmli Doktor Ali Vefa’nın hikayesi, izleyen herkesi hüzünle içine çekerken, dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanan aşk ise, yüzleri güldürdü. Taner Ölmez’in başarıyla hayat verdiği Doktor Ali Vefa’nın ilk kez aşık olması, ekran başındakileri heyecanlandırıyor.

Dizide Ali Vefa’nın aşık olduğu Nazlı karakterini ise Sinem Ünsal canlandırmakta. Ünsal, başarılı performansıyla izleyenlerin gönlünde taht kurarken, geçtiğimiz günlerde Türsak Vakfı’nın Youtube kanalında Bora Oyacı’nın sorularını yanıtladı.

Evde karantinada olan oyuncu, aynı zamanda hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği söyleşide, merak edilen pek çok soruya da yanıt verdi. Bir izleyicinin sorduğu ve pek çok kişinin aklından geçen o soru da Sinem Ünsal’a yönlendirildi.

Sinem Ünsal, gerçek hayatta Mucize Doktor'daki Ali Vefa'ya aşık olur muydu? İşte yanıtı 7

Dizide, Ali Vefa’ya gitgide tutulan Nazlı’yı oynayan Ünsal, dizi başladığından beri aynı soruya pek çok kez muhatap olduğunu anlatarak ilk kez duygularını paylaştı. Sinem Ünsal, herkesin aklında yer alan “Gerçek hayatta Ali Vefa gibi birine aşık olur muydu?” sorusuna samimi bir şekilde bakın ne yanıt veriyor?

“Bu çok sık gelen bir soru bir taraftan. Bir taraftan da her seferinde de düşünüyorum bunu. Çünkü bu çok zor bir karar. Bilmiyorum ben genel olarak özel hayatımda duygularımı ve hislerimi dinliyorum. Öyle çok kalıplara sokup falan birilerine bakmıyorum.

Herhalde Ali Vefa gibi birine de aşık olurdum. Çok zor ama Nazlı’nın bana kazandırdıklarından bir tanesi bu. Hep zor olan tarafından bakıyoruz ve bizim alışageldiğimiz hayatın çok dışında bir ilişki olacak diye düşünüyoruz ama bir taraftan da artılarıyla alışageldiğimiz tarafında olacak.

Çok dürüst biri. İçinden geldiği gibi davranan, duygusunu saklamayan, yalan söyleyemeyen biri var karşınızda. Çok fazla artısı var. Samimiyetini doğrudan görüyorsunuz. Seviyorsa seviyor, sevmiyorsa sevmiyor. O yüzden olabilirdi de…”