Ana sayfa Sosyal Medya İçimizden geçtin! Merve Dizdar’dan Özge Özder itirafı!

İçimizden geçtin! Merve Dizdar’dan Özge Özder itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Merve Dizdar, Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katıldı. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle çok az sahnede yer alabildi. Dizinin 2. sezonu ile birlikte Damla karakterinin de daha çok görünmesi bekleniyor.

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder, youtube kanalında Merve Dizdar’ı konuk etti. İki ünlü isim, birbirlerini tiyatro sahnesinden tanıyor. İkisi de tiyatro oyunları ile biliniyor.

Özge Özder’i 12. Gece isimli tiyatro oyununda izlediğini belirten Merve Dizdar, rol arkadaşına övgülerde bulundu. Oyuncu, “Dizi, sinema başka ama seni 12. Gece’de izlemiş bir seyirciyim. İnanılmazdın. Bu insanın tüylerini kaldırmıyor mu? Tiyatroda içime girdin, çıktın. İçimizden geçtin. Müthiş bir şey. Beğendiğim bir oyuncu ile konuşmak ayrıca çok keyifli” diye konuştu.

Özge Özder de Merve Dizdar’ın oyunculuğunu çok beğendiğini ifade etti. Çoğunlukla izleyicilerin dizilerden kendilerini tanıdığını hatırlatan Özge Özder, tiyatro sahnesinden izleyenlerin ise daha farklı baktıklarına değindi.

Oyuncu, “Merve gibi iyi oyuncuları tiyatro sahnesinde izleme fırsatını yakalayanlar oldu ise çok şanslılar. Ben Merve’yi Yutmak’ta izlemiştik. Gerçekten oyun boyunca ağladım. Bunun da yüzde 80’i oynadığın karakter ve o karakterde yaratım başarın. Beni mahvettin” ifadelerini kullandı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.