Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in gözyaşı döktüren, ciğer bırakmayan sahnesi!

Mucize Doktor’da Taner Ölmez’in gözyaşı döktüren, ciğer bırakmayan sahnesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamlarının beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor’un 28. bölümü 26 Mart akşamı yayınlandı. Ali Vefa’nın büyük çaba harcadığı ve kurtarmaya çalıştığı Cenan Çamyurdu’nun canlandırdığı babası Hikmet ile son sahnesi vardı ki, izleyiciler o sahnede gözyaşı döktü.

Ali Vefa rolünde Taner Ölmez’in sergilediği muhteşem oyunculuk yine kendini gösterdi. Sadist bir babası vardı. Ağabeyi ölünce onun ölümünden Ali Vefa’yı suçlayan Hikmet, oğlunu öylece kendi başına bıraktı.Adil bey Ali’yi alıp büyüttü. Yıllar sonra ise Hikmet bey, ölüm döşeğinde oğlu Ali Vefa’nın karşısına çıktı, yine sadistlik yaptı, yine suçladı,yine ‘katil’ diye haykırdı ve yine izleyenlerin yüreklerini kanattı.

Ancak babasını kurtarma adına Ali Vefa elinden geleni yapmaktan çekinmedi.Son sahnede ise babasını affetti, Hikmet öldü… O sahnede gözyaşı döktüklerini belirten izleyiciler, Taner Ölmez’in oyunculuğuna bir kez daha şapka çıkarttı.

Bir izleyici, “Nasıl bir oyunculuk nasıl bir sahneydi bu ya. Seninle beraber sanki yakınımı ben kaybettim, ailecek yıkıldık, muhteşemdiniz elinize sağlık vallahi” diyerek ne kadar çok etkilendiğini ifade etti.

Bir başka takipçi ise “Bi sahnede hem ağlıyorsun hem gülüyorsun hem korkuyorsun hem heyecanlanıyorsun… Çok iyi oyuncusun Taner Ölmez” diyerek ünlü oyuncuya iltifatlarda bulundu.İşte yürek dayanmayan o sahne: