Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’dan gidiyor! Merve Dizdar ve Özge Özder’e de aynısı olmuştu!

Mucize Doktor’dan gidiyor! Merve Dizdar ve Özge Özder’e de aynısı olmuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, yeni sezonda da izleyicinin keyifli izlediği bir yapım olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle çekimlerine uzun süre ara verilen dizi, yeni sezonda aynı ilgiyi bulamasa da belli bir kitlenin merakla izlediği bir dizi. İlk sezonda Otizmli doktor Ali Vefa ile dikkatleri üzerine çeken ve gündemden düşmeyen dizi bu sezon kan kaybetti ama Taner Ölmez başta olmak üzere tüm oyuncuların başarısı da takdir toplamakta.

Fakat dizide ani ayrılıkların yaşanması dikkat çekiyor. Bu kez bir başka ismin daha gittiği sosyal medyadan öğrenildi. Sezon başında Doktor Ferda rolünde oynamaya başlayan Seda Bakan’ın da diziden ayrıldığı öğrenildi. Kendi isteğiyle mi ayrıldı, karakterine mi son verildi bilinmiyor ama yine de tam alışmışken bir karaktere neden gittiği konusunda kimse bir şey anlamadı!

Sezon başında dizinin en anlaşılmaz konusu Kıvılcım’ın ölmesi olmuştu. İzleyicinin Özge Özder’in oynadığı bu karakterin neden gönderildiği ile ilgili hiç bir fikri yoktu. Üstelik sezon arasında Damla’yı oynayan Merve Dizdar da diziden çıkarılmış ve izleyiciden tepki almıştı.

Dizdar şu anda çok konuşulan Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben karakteri ile izleyicinin övgülere boğduğu bir isim. Daha önce rol aldığı yapımlarda oyunculuğuyla dikkatleri çekse de Merve Dizdar, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola ile birlikte karşılıklı adeta döktürüyor.
blank

Mucize Doktor’dan gönderilen bir başka isim Özge Özder ise Kanal D’nin yine çok konuşulan dizisi Sadakatsiz’de rol alıyor. Oyuncu, 5 aylık hamile olmasına karşılık dizide de hayli etkin bir rolde. Derya isimli bir doktoru oynayan Özder, yine oyunculuğunu konuşturuyor ve izleyici de onu Sadakatsiz dizisinde görmekten memnun.

Böyle giderse Mucize Doktor’dan ayrılan diğer oyuncular gibi Seda Bakan’ın da bu diziden sonra şansı açılabilir! Belki çok daha dikkat çekecek bir rolle ekrana dönmesi mümkün olur!

Seda Bakan, bu sezon gelen teklifler arasında seçimini Mucize Doktor’dan yana yapmıştı ama bir şeylerin ters gittiği anlaşılmakta!

Oyuncu ayrılığını da instagram duyururken herkesi de şaşırttı. Seda Bakan, bir açıklama yapmadı ama şu sözlerle veda etti: “Mucize Doktor’a ve Ferda’ya bu akşam veda ettim. Çok güzel ve yorucu bir süreçti. Tekrar güzel projelerde görüşmek üzere.”

blank