Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Ayliz ve Kadir! Seni Çok Bekledim’de İrem Helvacıoğlu’nun yeni imajı ortaya çıktı

İşte Ayliz ve Kadir! Seni Çok Bekledim’de İrem Helvacıoğlu’nun yeni imajı ortaya çıktı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nu biraraya getiren Seni Çok Bekledim dizisi, Star TV’de yayınlanacak. Çekimleri bir süre önce Erzincan’da başlayan daha sonra İstanbul’da devam eden ve şimdi de Katar’ın Doha kentinde süren dizi için merak artıyor. Helvacıoğlu’nu ekranda Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile özdeşleştirenler, biraz zorluk yaşayacak gibi duruyor!

Özcan Deniz ise son olarak rol aldığı İstanbullu Gelin dizisindeki Faruk’la ekranlara gelmişti. İki ünlü oyuncu, bu kez Seni Çok Bekledim dizisinde imkansız gibi duran bir aşkı anlatacaklar. Özellikle İrem Helvacıoğlu’nun nasıl bir karakteri oynayacağı, hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Zira oyuncunun Nefes olarak akıllara kazındığı bir süreçte, hem yeni karakteri merak konusu hem de Özcan Deniz ile ekran uyumu. Sen Anlat Karadeniz’de Ulaş Tuna Astepe ile yakıştırılan Helvacıoğlu’nun, Özcan Deniz ile ekran uyumu da merak konusu.

Dizinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Afiş çekimlerinin ardından izleyenler kısa ama karanlık bir sahne ile bir fragman izlediler ama pek bir şey anlaşılmadı. Dizinin çekimleri için Doha’da bulunan oyunculardan yeni kareler geldi.

Bu görüntülerde İrem Helvacıoğlu’nun Nefes’ten çok farklı bir imajı olduğu görülüyor. Oyuncu bu kez Ayliz isimli bir fotoğrafçıyı oynayacak. Aşka hiç inanmayan Ayliz ile Özcan Deniz’in oynadığı Kadir’in yolları kesişecek.

İşte Ayliz ve Kadir! Seni Çok Bekledim'de İrem Helvacıoğlu'nun yeni imajı ortaya çıktı 8

İrem Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz’de sürekli düz olan saçlarından şikayet eden izleyici, bu kez kıvırcık haliyle görecek. Kıyafeti, çantası ve işiyle de bambaşka bir imaj çiziyor.

Helvacıoğlu’nun hayranları şimdiden heyecanla diziyi bekliyor ve sosyal medyada yorumlar yapıyorlar. Bazı izleyiciler “İrem için izleyeceğim, diziyi dört gözle bekliyorum” mesajlarıyla pek çok hayranının da düşüncesini dillendirmekte.

Dizinin setinden yansıyan fotoğraflar da bir video olarak sosyal medyada yer aldı. Çekimlerden farklı pozların yer aldığı görüntüler hayranlar tarafından ilgi gördü. Videodan izleyebilirsiniz.

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

İşte Ayliz ve Kadir! Seni Çok Bekledim'de İrem Helvacıoğlu'nun yeni imajı ortaya çıktı 9

Kadir, (Özcan Deniz) başarılı bir iş adamıdır. İşkolik, güçlü, kararlı, attığı adımları sağlam ve net olan Kadir, dedesinden kalan ortaklı şirketi kendi çabaları ve ön görüleriyle iyi bir noktaya taşımıştır. ‘Kadir’ için yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir.