Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’un bileğini büktü, atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya bravo!

Mucize Doktor’un bileğini büktü, atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya bravo!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarının iki önemli dizisinin reyting yarışında yeni hafta farklı bir durumu gözler önüne serdi. Geçen sezon tüm kategorilerde Fox TV dizisi Mucize Doktor’un gerisinde kalan Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonunda bu sefer rakibini tüm kategorilerde geçmeyi başardı.

Son dönemde çok heyecanlı sahneleri ile izleyicilerini ekran başında soluksuz bırakan atv’nin dizisi, başarılı performansına bir yenisini daha ekledi. 15 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 68.bölümün reytingleri o kadar iyi geldi ki, Mucize Doktor’u tüm kategorilerde geride bırakmayı başardı.

Aslında bu durum dizinin ne kadar kaliteli ve ne kadar iyi gittiğini de anlatmaya yetiyor. Mucize Doktor geçen sezonun flaş dizisiydi ve tüm gruplarda birinciliği alışkanlık haline getirmişti. Ancak 2020-2021 sezonunda işler değişti. Bir Zamanlar Çukurova’nın hem hikayesine hem de oyuncu kadrosuna yapılan dokunuş ile reytinglerde rüzgar atv’ye kaydı…

Zaten iki dizi arasında birincilik yarışları bu sezon çok çetin geçiyor. Bu hafta ise Bir Zamanlar Çukurova 8-10 arası reyting oranları ile rakibinin önünde tüm kategorileri birinci sırada bitirdi. Mucize Doktor 2. sezonda eski havasını yavaş yavaş kaybeder bir halde. 7’li reyting oranları yakalayan dizinin 33. bölümü ilk sezonu hatırlattı ama reytingler düşüş göstergesinde…

Yeni Hayat dizisinin yanı sıra Perşembe’ye alınan Kalk Gidelim de reyting yarışında yer aldı. Ancak bu iki dizide ilk 10 listesinde pek bir varlık sergileyemedi. Yeni Hayat, listede hiçbir yerde yok. Kalk Gidelim ise sadece AB grubunda 10. sırada bulunuyor.

MasterChef Türkiye yarışması ise tv8 ekranında tüm kategorilerde üçüncü sırada yer aldı.İşte 15 Ekim Perşembe günü ilk 10 program listesi:

Mucize Doktor'un bileğini büktü, atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya bravo! 8