Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya’ya gitmek istiyor!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya’ya gitmek istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sinem Ünsal, başarılı performans ve etkileyici güzelliği ile hayranlarının sayısını hızla artırıyor. Hem ülkemizde hem de yurt dışında dizideki karakteri sayesinde hayran kitlesini artırmakta zorlanmayan Sinem Ünsal, Elele dergisinin instagram hesabından, takipçilerinin sorularına yanıtlar verdi.

Oyuncuya ismini sosyal medyada aratıp aratmadığı soruldu ve “Herhalde yani” yanıtını verdi. Ünsal’ın en ilginç yanıtı ise gitmek isteyip de bir türlü gidemediği ülke sorusuydu.Oyuncu, “İtalya, 2 biletim var yanacakları günü sayarak geçiyor evde vakit” diye vurguladı. Şu aralar koronavirüs salgını nedeniyle tüm kapılarını kapatan İtalya’nın ne kadar çok merak edilen bir ülke olduğu bir kez daha ortaya çıktı.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya'ya gitmek istiyor! 11

Oyuncu için en sevdiği saatler gün doğumu olan… Ünsal, koronavirüs karantinası bitince ilk olarak annesine gideceğini belirtti.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya'ya gitmek istiyor! 12

En çok sevdiği çikolata sorusuna “Hepsi hepsi hepsi” yanıtı veren oyuncu, adeta bir çikolata canavarı görüntüsü verdi.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya'ya gitmek istiyor! 13

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya'ya gitmek istiyor! 14 Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, virüsten kırılan İtalya'ya gitmek istiyor! 15