Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın takıntıları ortaya çıktı!

Mucize Doktor’un Nazlı’sı Sinem Ünsal’ın takıntıları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin ilk şampuan markasının yüzü olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri sayesinde uzun süredir gündemden düşmeyen oyunculardan birisi… Ali Vefa ile Nazlı yakınlaşması ile daha da çok sevilen oyuncu, şöhret ile gelen marka elçiliği fırsatını da değerlendirdi.

Blendax markasının yüzü olan ve katıldığı etkinlikte kameralara konuşan oyuncu, “Sanki yıllardır birlikte çalışıyormuşuz gibi, çok güzel karşılandım burada. Çok güzel, çok huzurlu bir süreç geçirdik. Bence çok da güzel bir sonuç elde ettik” açıklamasında bulundu.

Saçları için doğallıktan yana olduğunu, boya kullanmadığını, temizliğine önem verdiğini ifade eden Sinem Ünsal, gerekli olmadığı sürece de makyaj yapmadığını ifade etti.

Takıntıları bulunduğunu kabul eden Ünsal, “Temizlik konusuna hassasım, düzen konusunda hassasım. Simetri hassasiyetim var. Dikkat ediyorum kendi hayatımda ,hayatımda çok zorlaştırmayacak şekilde dikkat ediyorum” ifadelerini kullandı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: