Ana sayfa Sosyal Medya Gizem Karaca’nın tuhaf bir hobisi var, birçok kişi de aynı şeyi yapıyor!

Gizem Karaca’nın tuhaf bir hobisi var, birçok kişi de aynı şeyi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –TRT 1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Şampiyon dizisinde Elisa Elif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gizem Karaca, Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen sorulara yanıt verdi.

Boş vakit bulduğunda sporu ihmal etmediğini belirten Gizem Karaca, bir itirafta bulundu. Arkadaşlarıyla oturduğunda ünlü isimlerin dedikodusunu yaptıklarını belirten oyuncu, gelen soruya da bir hayli güldü. Bir başka soruda ise “Tanıdığın bir ünlüyü tanımıyormuş gibi yaptın mı?” şeklinde geldi. Karaca, “Tabii ki yaptım ama bunu söylemeyeceğim, kim olduğunu. Muhtemelen o da beni tanımıyormuş gibi yapmıştır çünkü” dedi.

Şampiyon dizisinden gelen teklifi neden kabul ettiğine değinen Karaca, “Çok güçlü ve tuttuğunu koparan bir kız. Uzun zamandır böyle bir karakter bekliyordum ben. Özellikle yurt dışından gelmiş olması, yabancı dilimi de kullanabileceğim bir alan.İçinde boks ve spor olduğu için direkt dikkatimi çekti. İnşallah ilerleyen zamanlarda da benim de ring durumum olabilir” diye konuştu.

Güzel Köylü çekimlerinde çok güldüğünü anlatan oyuncu, en çok güldüğü ismin de Burak Yamantürk olduğuna değindi.

Tuhaf bir hobisi olduğundan bahseden Karaca, “Market gezmeyi çok seviyorum. Yemin ediyorum, bir şey almak istemesem bile giriyorum boş boş saatlerce market geziyorum. Bir şeylerin etiketine bakıyorum. Fiyat düşmüş mü ona bakıyorum, değişik soslara bakıyorum. Öyle bir ilginç, tuhaf bir hobim var” diyerek gülümsetti.

Hakkında çıkan haberlerin bazen kendisini üzdüğünü anlatan Gizem Karaca,zaman zaman modunu düşüren yorumların, mesajlarında geldiğine değindi. Oyuncu, “Ama aldırış etmemeye çalışıyorum. Bir yandan da işimizin parçası, herkes sizi sevmek zorunda değil. Eleştiriye açık birisiyim, kırıcı olmadığı sürece” şeklinde konuştu.

Kendisini kötü hissettiği zaman bol yemek yediğini, ayrıca çok yüksek sesle müzik dinlediğini de anlatan oyuncu, hoparlörünü sürekli yanında taşıdığını da anlattı.

Videodan programı izleyebilirsiniz.