Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı 50 yaşında hastanede terk edilen kadının ailesini buldu!

Müge Anlı 50 yaşında hastanede terk edilen kadının ailesini buldu!

tarafından ker_def

Bir Müge Anlı mucizesi daha! Almanya’da Çiler Atış olarak doğdu! Alman bir aile tarafından büyütüldü! Yaşamını İngiltere’de devam ettiriyordu! Gerçek ailesini Müge Anlı’da buldu!

İngiltere’de yaşayan iki çocuk annesi, torun sahibi 50 yaşındaki Birgit Allport, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına katılarak, Türk olan gerçek ailesini bulmak istediğini söyledi.

İlginç hayat hikayesiyle dikkatleri çeken Birgit Allport, Almanya’da 1969 yılında doğdu. Çiler Atış ismi verildikten sonra hastaneye terk edildi. Ardından Alman bir aile tarafından evlat edinildi. Ailesini yanında kendisini hep yabancı hissetti ve en sonunda gerçek ailesinin Türk olduğunu öğrendi. O andan sonra hayatı değişti. İngiltere’ye gitti. Kendi ailesini kurdu. Çocukları, torunları oldu ama gerçek ailesine duyduğu özlem hiç son bulmadı.

Elinde yalnızca annesine ait olduğunu düşündüğü Sevinç Atış ismi olan Birgit Allport, Müge Anlı’da mucizeyi yaşadı. Annesi Sevinç Atış bulundu. 50 yaşındaki kadın, annesi ve iki erkek kardeşiyle Müge Anlı, stüdyosunda kavuştu.