Ana sayfa Sosyal Medya Diziler gittikçe kötüleşirken, Yasak Elma gittikçe güzelleşiyor!

Diziler gittikçe kötüleşirken, Yasak Elma gittikçe güzelleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz  –Yasak Elma dizisi her hafta üstüne koyarak ilerliyor. Birçok dizi haftalar geçtikçe kötüleşir ve her bölüm eleştiri üstüne eleştiri alır. Ama bu durum Yasak Elma için geçerli değil. İlk iki sezonu bu kadar büyük ilgi görmemişti.

Yasak Elma 3.sezonda adeta patlama yaptı.Hem de her yeni bölüm bir öncekinden daha büyük ses getiriyor.Bunun en önemli kanıtı da reytingler… 9 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan dizinin 72.bölümü tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik elde etti. Sadece bununla da kalmadı, Sefirin Kızı ve Çukur’un ilk iki sırada gösterilmesi artık gerçekçi değil. Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri listesinde hiçbir dizi için net bir durum artık yok. Yasak Elma bu denklemi de kendi lehine bozdu.

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin takipçileri de sosyal medyada mesajlarıyla dizinin her hafta daha da güzelleştiği yorumlarını yapıyor.

Bir izleyici, “Diziler gittikçe kötüleşir, bu dizi gittikçe güzelleşiyor. Şaşkınlıkla, hayranlıkla izliyorum” diyor. Birçok izleyici de bu yoruma destek verdi. Eski bölümlerini o kadar da çok sevmediklerini ama yeni bölümlerin çok güzel olduğunu söyleyen önemli bir kitle var.

Diziler gittikçe kötüleşirken, Yasak Elma gittikçe güzelleşiyor! 7

Tabii bu noktada Eda Ece’nin Yıldız performansı ile harikalar yarattığını da söylemek lazım. Yasak Elma artık kara mizah yapmaya başladı. Doğaçlamalar arttı ve dizi entrikaları eleştirel bir noktaya doğru geldi. İzleyiciler de bu durumu anladı ve destekleri ile Yasak Elma’yı zirveye kadar çıkarttı.

Dizinin 73.bölümünde Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim ile Yıldız arasında önce sürtüşme ardından başlayacak olan yakınlaşma büyük bir aşkı da beraberinde getirecek beklentisi hakim. İşte 73.bölüm fragmanı: