Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 2 Nisan Salı bölümünü izle!

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün 2 Nisan Salı bölümünü izle!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 2 Nisan Salı günü ekrana gelen bölümünde 1997 yılında Karaköy’deki Yeraltı Camii’nin önüne bırakılan Kader bebeği, aradan geçen 22 yıl sonra annesi Zeynep hanım aradı. Müge Anlı canlı yayında çeşitli çağrılar yaptı. Bugünkü programda gündeme gelen konu başlıkları şöyleydi:

2 Nisan Otizm farkındalık gününü kutlayan Müge Anlı, Otizmin farklılık olduğunu ve herkesin de bu duruma farkındalık sergilemesi gerektiğini anlattı. 6 aylık bebeği 22 yıl önce camiye bırakan baba canlı yayında pişman olduğunu açıkladı. Bırakılan caminin müezzini olayı doğruladı ve açıklamalar yaptı. Ayrıca öldürülen inşaat işçisi Zeki Turhal konusu da masaya yatırıldı. Şoke eden yeni iddialar programda gündeme geldi. Müge Anlı bu konunun peşini bırakmamaya kararı.

Kader bebeğin babası Mustafa Tan, şimdi olsa böyle bir şeyi asla yapmayacağını belirtti. Mustafa Tan, şimdi çocukları severken onları hak edip etmediğini sorguladığını belirtti. Müge Anlı, canlı yayında yaptığı duyurularla o bölgenin esnafına ve o dönemde bölgede bulunan polis memurlarına ipucu olabilecek bir şeyler bilip bilmediklerini sorup, kendilerini aramalarını istedi.

Müge Anlı’ya konuşan 40 yaşındaki adamdan yürek burkan sözler ekranları başındaki izleyicileri de duygulandırdı.

Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, konuk ettiğini Zeynep Hanım’ın 22 yıl önce camiye bırakılan bebeği Kader’i arıyor. Kızının babası Mustafa Tan, o günleri Müge Anlı’ya anlattı.

40 yaşındaki Tan; “O günlerde ortaokula gidiyordum. Babam tarafından zorla evlendirildim. Gündüz sokakta arkadaşlarım oynuyordum. Evli olduğunu herkesten saklıyordum. Akşam eve gelince karım vardı. Ne yapacağımı bilmiyordum” dedi. Mustafa Tan’ın sözleri yürek burktu.