Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün ; 7 Ocak 2019 Pazartesi neler oldu? İşte tüm detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün ; 7 Ocak 2019 Pazartesi neler oldu? İşte tüm detaylar

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Ocak Pazartesi günü izleyicilerle buluşmaya devam etti. Müge Anlı ve ekibi, yine yoğun bir gündem ile ekrandaydı. Başlıklar şöyledi; Kocaeli’deki kazı çalışmalarından canlı yayın yapıldı. Havva Palu, neden babasının evinden korkuyor? Havva Palu’yu ikna ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’ndan destek!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 7 Ocak Pazartesi günü ekrana gelen bölümün tamamını videodan full hd izleyebilirsiniz.

Günlerdir Müge Anlı’nın programında herkesin dehşetle izlediği Meryem ve Melike Tanhal’ın 10 yıl önce kaybolma olayının ardından yaşananlar ve tecavüz, gasp, istismar, cinayet, sahtekarlık konularıyla herkesi şaşkına çeviren olaya, Aile Bakanlığı el koyuyor!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert isimli programa konu olan ve akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için devreye girdi.

Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. ATV’de yayınlanan Tatlı Sert adlı programın sunucusu Müge Anlı, birkaç haftadır işledikleri Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal olayına ilişkin olarak gelişmeleri aktardı. Anlı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Palu ailesi için sağlık tedbiri alacağını ve şüpheli Tuncer Ustael için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Daha sonra Ustael’e tepki gösteren Anlı; “Recep ve Melike’nin yanı sıra Ustael’in çocukları hakkında neler oldu konusunda dosya hazırlanması gerekiyor” ifadesini kullandı.

Meryem Tahnal olayı ile ilgili şoke eden gelişmeler vardı. Tuncer Ustael’in Müge Anlı’ya gösterdiği yerden kemik bulundu! Bulunan kemik 10 yıldır kayıp Meryem Tahnal’a mı ait? İşte bu soru akıllara takılı kaldı. Kocaeli Tütünçiftliği’nde 10 yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Meryem Tahnal, aranmaya devam ediyor.

Genç kadının kaybolmasıyla ilgili Müge Anlı’ya itirafta bulunan eniştesi Tuncer Ustael, “Meryem’i öldürüp, Tütünçiftiliği sahilindeki böğürtlenliğin altına gömdüler” dedi.

Müge Anlı’ya yapılan bu itirafı ihbar kabul eden Kocaeli Emniyeti, bahsi geçen bölgede kazı çalışması başlattı. Müge Anlı’nın canlı yayında takip ettiği kazı çalışması sırasında bir kemik bulundu. Kriminal ekip tarafından alınan kemiğin Meryem Tahnal’a ait olabileceği düşünülüyor.