Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran sözler! Bu kadarına da pes artık!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran sözler! Bu kadarına da pes artık!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının dünkü bölümünde heyecanlı anlar yaşınmıştı. Halası tarafından kaçırılan 5 yaşındaki Aslı’yı bulma görevi yine Müge Anlı’nın olmuştu. Adana Yüreğir’de otogarda görüldüğü öğrenilen 5 yaşındaki çocuğun halası ile otobüse bindiği ortaya çıkmıştı. Müge Anlı’nın canlı yayındaki çabaları ile belediye başkanı ve belediye görevlilerinin de devreye girmesi ile bulunan Aslı’yı polis ekipleri teslim almıştı.

5 yaşındaki yeğenini kaçıran haladan kan donduran sözler bugün ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer aldı.

“Yeğenimi intikam için kaçırdım” diyen Asiye Dişçi, herkesi şaşkına çevirdi.

Hatay’da geçtiğimiz pazartesi günü 5 yaşındaki yeğeni Aslı’yı kaçıran ve Müge Anlı’nın canlı yayında yaptığı operasyonla yakalanan Asiye Dişçi, polise verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Psikiyatrik rahatsızlığı olduğu belirtilen hala Asiye Dişçi, Müge Anlı’ya konuştu.

Anlı’nın; “Neden yeğenini kaçırdın” sorusuna kan donduran bir cevap verdi. Asiye Dişçi; “Benim de 2 yaşında bir çocuğum var. O yurtta. Aileme bana destek vermedi. Ben de intikam almak için ağabeyimin kızını kaçırdım. Onların da evlat acısı çekmesini istedim” dedi.