Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz yine bomba gibi bir bölümle geliyor, hikaye izleyiciyi sarıyor!

Son Yaz yine bomba gibi bir bölümle geliyor, hikaye izleyiciyi sarıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisinin ilk 3 bölümü çok beğenildi… Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi git gide izleyicileri daha da fazla sarıyor.

Akgün’ün başındaki büyük beladan kurtulması için Savcı Selim’in yanında durup, mafyaya bilgi vermesi yani onu satması isteniyor. Akgün nasıl bir karar verecek, merak ediliyor ama Selim’in söylediği “Herkes hata yapar ama çok az insan ikinci bir şansı hak eder” sözleri de aklından çıkmıyor.

Selim, Canan ile arasını düzeltmek için çaba harcarken, Fatih ise aralarını bozmak adına her yola başvuracak. Yağmur bu noktada ne yapacak? Selim, kızı Yağmur’a bir teklifte bulunacak. Dizinin 4. yeni bölümü Cuma akşamı yine çok heyecanlı anlara sahne olacak.

Son Yaz 4.bölümden ilk fragman yayınlandı. İzleyicileri iyice sarmaya başlayan hikayenin akışı, gerçeklikten uzaklaşmadığı için ilgi daha da artıyor. Çok heyecanlı bir bölümün geldiğini gören dizinin hayranları da sabırsızlıkla yeni bölümü beklediklerini belirten yorumlarla, sosyal medyada dikkat çekiyor.

“Uzun süredir izlediğim en güzel dizi, gerçekten çok başarılı oyuncular var” diye yorum bırakan Son Yaz hayranları, Akgün ile Savcı Selim’in işbirliği yapıp kötü adamlara karşı durmasını bekliyor. Bakalım Akgün nasıl bir karar alacak? İşte Son Yaz 4.bölüm fragmanı: