Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’da acıklı aile manzaraları! İki kayıp da şoke etti!

Müge Anlı’da acıklı aile manzaraları! İki kayıp da şoke etti!

tarafından ker_def

Müge Anlı’daki iki kayıp da şok etti! Bir tarafta kızını arayan anne ve baba! Bir tarafta annesini arayan iki kardeş! atv’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 1 Kasım Cuma günü yayınlanan bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

İstanbul Kartal’da yaşayan 19 yaşındaki Semanur Tunçay 5 Ekim’de, Arnavutköy’de yaşayan 43 yaşındaki Gülay Doğan 30 Eylül’de kaybolmuştu. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı, iki kaybı da buldu. Ancak ikisi de söyledikleriyle şok etti.

Kayıp Semanur Tunçay, onu aramak için Müge Anlı’ya başvuran anne ve babasına; “Beni yalnız bıraktınız. Annem çalışıyordu. Hiç benimle ilgilenmedi. Eve gelmiyorum artık” dedi. Gözyaşları içinde kızına dön diye yalvaran anne; “Ben senin için çalıştım. Daha iyi bir hayat yaşa, yokluk çekme diye çalıştım. Lütfen evine dön” dedi.

19 yaşındaki Feyzanur ve 21 yaşındaki Alican Doğan, okullarına bırakarak anneleri Gülay Doğan’ı aramak için Müge Anlı’ya sığınmıştı. 1 aydan fazla süredir kayıp olan 43 yaşındaki anne Müge Anlı’yı arayarak çocuklarıyla konuştu; “Evden kaçtım. Babanızdan boşanacağım. Siz okulunuza gidin. Ben bir ara döneceğim” dedi.

Bu kez iki kardeş annelerine, eve dönmesi için gözyaşlarıyla yalvardı.

İki kaybın da acılı ailelerine karşı sergilediği duyarsız tutum şok etkisi yaratırken, büyük tepki çekti.