Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’da olay var! 62 yaşındaki kadın nasıl oldu da bu hale düştü!

Müge Anlı’da olay var! 62 yaşındaki kadın nasıl oldu da bu hale düştü!

tarafından ker_def

7 torun sahibi, 62 yaşındaki emekli öğretmen sosyal medyada tanıştığı adam tarafından 360 bin lira dolandırıldı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 9 Mart Cuma günü ekrana gelen bölümünde canlı yayına katılan Kübra Budak, başından geçenleri anlattı.

Atv’de izlenme rekorları kıran Müge Anlı, inanılmaz bir haber dosyası daha açtı. 7 torun sahibi, 62 yaşındaki emekli öğretmen Kübra Budak, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve evlenmeyi düşlediği kişi tarafından 360 bin lira dolandırıldı.

Kübra Budak, Antalya’da yaşıyordu. Eşiyle uzun yıllar önce ayrılan yaşlı kadının tek hayali, kendisini seven bir kişiyle mutlu bir yuva kurmaktı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı, kendisinden 22 yaş genç adamın bu hayali gerçekleştireceğine inandı. Onun için evini sattı, kredi çekti. 360 bin lira para verdi. Ancak Kübra Budak’ın iddiasına göre genç sevgili paraları alıp kaçtı.

Ardından sosyal medya üzerinden tanıştığı bir başka adamın kendisine yardım edeceğini düşünüp onunla yeni bir hayal kurdu. Hatta nişanlandı. Ancak bu hayali de çok geçmeden suya düştü. Çünkü aşık olduğu o adam tarafından da dolandırıldı.

Gözyaşları içinde yaşadıklarını Müge Anlı’ya anlatan emekli öğretmen, “seviyorum” dediği kişinin evli olduğunu öğrenince bir kez daha yıkıldı.