Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın ekranda korkudan söyleyemediği kelimeye RTÜK bile şaşırdı!

Müge Anlı’nın ekranda korkudan söyleyemediği kelimeye RTÜK bile şaşırdı!

tarafından ker_def

Palu ailesi rezaleti Müge Anlı olmasaydı, duyulmayacaktı… atv ekranında izleyicilerle hafta içi sabah saatlerinde buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir Palu ailesinin rezaletleri konuşuluyor. Müge Anlı’nın takipçiliği sayesinde de aile fertleri bir bir gözaltına alınıyor.

Ancak bu yayınlar sırasında dikkat çeken bir detay vardı. O detayı da Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu yakaladı.

Koloğlu, köşe yazasında Müge Anlı’nın canlı yayına bir psikiyatristin bağlanması ve ‘cin’ kelimesini kullanması üzerine Anlı, ‘o yasaklı’ diyerek cin kelimesinin televizyonda konuşulmasının istenmediği izlenimi verdi.

Sina Koloğlu, bu durumu RTÜK’teki ilgililerle konuştu ve köşesinde şöyle yazdı:

“Müge Anlı programında yayına bağlanan bir psikiyatristin cin kelimesini kullanması üzerine, “O yasaklı” demesi fena halde beni meraklandırdı. Sordum RTÜK’e… “Cin kelimesi yasak değil” dediler. Cin çıkaran hocalara ve falcılara verilen cezalarla karıştırılmış olabileceğinden söz ettiler. Belli ki Müge Hanım’ın birileri kulağına fısıldamış “Aman cin sözü etme” diye… Yoksa durup dururken niye ‘üç harfli’ desin… RTÜK tarafından “Biz de şaşırıyoruz” yorumu geldi. “