Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’nın programında şoke eden DNA testi sonucu!

Müge Anlı’nın programında şoke eden DNA testi sonucu!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 13 Mart Cuma günü yayınlanan bölümünde önemli konular gündeme geldi. Programda DNA testi sonucu şoke etti! Afyonkarahisar’da yaşayan 4 çocuk annesi 26 yaşındaki Tuğba Özbek, hiç tanımadığı babasını bulabilmek için Müge Anlı’nın canlı yayınına katıldı. Kendisiyle evlenmediği için birlikte yaşadığı adamı öldüren annesi Fatma, “Senin baban, Denizli’de yaşayan Nedim” demişti.

Müge Anlı, anne Fatma’nın bahsettiği kişi olan Nedim Süzgün’ü buldu. Baba-kız olduğunu düşünen ikili canlı yayında bir araya geldi. Ancak akıllarda bir soru kalmaması adına DNA testi yaptırmak istediler.

Herkesi şoke eden DNA testinin sonucunu bugün Müge Anlı, açıkladı. Nedim Süzgün’ün, Tuğba Özbek’in babası olmadığı ortaya çıktı.

Parçalanmış bir ailenin inanılmaz öyküsü!

Müge Anlı’da 43 yıl sonra mucizevi bir kavuşma daha yaşandı! İstanbul’da 1977 yılında çaresizlik yüzünden 3 çocuğunu bırakan Cemile Öztürk, çocuklarına kavuşma hayaliyle Müge Anlı’ya başvurdu. Elindeki tek bir fotoğrafla canlı yayına konuk olan Öztürk, “Biliyorum, onları bulmak imkansız. Ama 65 yaşındayım. Tek hayalim yavrularıma kavuşmak” diyerek hasretini anlattı.

Usta Gazeteci Müge Anlı, imkansıza meydan okuyarak Cemile Öztürk’ün 3 çocuğunu da buldu. Çocuk esirgeme kurumundan farklı ailelere verilen çocukların, birbirini bulduğu ortaya çıktı. İki çocuğu Amerika’da yaşarken, bir çocuğu da Aydın yaşıyordu. Aydın’da yaşayan Serkan Kara, annesini kucaklamak için Müge Anlı stüdyosuna koştu.

Birbirilerini 43 yıl sonra canlı yayında ilk kez gören anne-oğulun kavuşması, duygu dolu anlara sahne oldu.

Öte yandan Müge Anlı, 3 kardeşin babalarının ilk evliliğinden olan ağabeyleri Bülent’i de buldu. Macaristan’da yaşayan Bülent Bey, Müge Anlı’ya bağlanarak; “Kardeşlerimi uzun yıllardır arıyordum” dedi.