Ana sayfa Dizi İzle Muhteşem İkili 9. Bölüm Özetini İzle – 27 Aralık Perşembe

Muhteşem İkili 9. Bölüm Özetini İzle – 27 Aralık Perşembe

tarafından ker_def

Muhteşem İkili’nin 27 Aralık Perşembe günü yayınlanan 9. yeni bölümünde MKC herkesin gözleri önünde vuruluyor! İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler ekrana yansıdı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Muhteşem İkili’nin 9.bölümünün özet görüntülerini videodan izleyebilirsiniz. Barca ve MKC, yasa dışı dövüş yaptıran ve dövüş sonrası ölenlerin organlarını satan bir şebekenin peşine düşüyor. Bu şebekenin peşinde onlardan başka birisi daha vardır. Boksör Hakan, kardeşinin ölümüne neden olan bu şebekenin başındaki kişileri hedef alır.

Hem muhteşem ikilimiz, hem de Hakan şebekeye ağır darbeler indirir. Şebekenin başındaki kişi bu yüzden büyük sıkıntılar çeker. Mekanlarına polis baskını olur ve önemli adamları Hakan tarafından öldürülür. Bu sırada Hakan, Barca ve MKC ile anlaşma yapar ve şebekenin tüm iç yüzünü anlatır.

İkilimiz, baskınlarını arttırmaya başlayınca şebekenin başındaki adamın hedefine girerler. Peşlerine adam takar. Barca ve MKC, Feridun’un evindeki yılbaşı partisindedir. Onları takip eden kişi sotede yatmış dışarı çıkmalarını beklemektdir. MKC, görmek istemediği bir durumu gördükten sonra Yağmur ve oğlu Kaan ile geceyi erken bitirmeye karar verir. Arabasına doğru gittiği sırada şebekenin adamı onu vurmayı başarır…