Ana sayfa Sosyal Medya Darmaduman dizisinde reytingler felaket ama sosyal sorunluluk bilinci harika!

Darmaduman dizisinde reytingler felaket ama sosyal sorunluluk bilinci harika!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında perşembe akşamları yeni başlayan Darmaduman dizisinden iki bölüm yayınlandı. Her iki bölümün de reyting sonuçları beklentilerin çok altında gerçekleşti. Büyük tanıtım kampanyası ile sunulan, güçlü bir oyuncu kadrosunun varlığı ile çok konuşulan, Darmaduman bu beklentiyi karşılayan düzeyde izleyici ilgisine ulaşamadı.

Bu yönüyle ekranlara sorunlu bir şekilde giriş yapan Darmaduman dizisinde hikaye ile bağlantılı olarak, benzer durumları yaşayan 25 öğrenciye burs desteğinin sağlanacağının ortaya çıkması ise, sosyal sorumluluk adına çok hoş bir adım oldu.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın başrolleri paylaştığı Darmaduman dizisinden üniversiteli gençlere anlamlı bir destek geldi. Tıpkı dizideki Kerem (Mert Yazıcıoğlu) ve Ece (Aslıhan Malbora) gibi Anadolu’dan İstanbul’a eğitim için gelen 25 öğrenciye Türk Eğitim Vakfı’nın “Yarıda Kalmasın ”projesi aracılığıyla bir yıllık burs verildi.

Darmaduman dizisinde reytingler felaket ama sosyal sorunluluk bilinci harika! 7

Dizinin resmi Instagram sayfasından duyurulan proje önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Dizinin sayfasında proje ile ilgili şu mesaj paylaşıldı:

“Darmaduman ekibi olarak, Kerem ve Ece gibi Anadolu’dan İstanbul’a eğitim için gelen 25 öğrenciye Türk Eğitim Vakfı’nın ‘Yarıda Kalmasın’ projesi aracılığıyla bir yıllık bur sağladığımızı duyurmaktan gurur duyarız.”