Ana sayfa Sosyal Medya Müjde Uzman, “Bu dizide bir an gülerken bir an kanım donuyor” diyerek şaşırttı

Müjde Uzman, “Bu dizide bir an gülerken bir an kanım donuyor” diyerek şaşırttı

tarafından ker_def

Show TV’nin büyük bir ilgiyle izlenen ve fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sevilen oyucuları Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan ve Ceren Yalazoğlu Karakoç dün gece Bloomberg HT’de ekrana gelen Fatih Altaylı ile Bire Bir’e konuk oldu.

Kızılcık Şerbeti’nde ‘Alev Arslan’a hayat veren Müjde Uzman hikayede en dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Alev karakteri diziye büyük renk kattı.

Müjde Uzman da programda yaptığı açıklamada dikkatleri çeken şu sözleri söyledi: “Kızılcık Şerbeti o kadar tatlı gerçekçi ki… Normalde ben bir şey izlerken gerçekçilik peşinde koşmam.

Hatta tam tersi yeteri kadar ‘gerçek’ görüyorum hayatta derdim. Bilim kurgu seyretmeyi severim, en azından başka bir hayat daha görmek için. 20 yıldır sektörün içindeyim.

Elimi taşın altına koymak, artık kurgu değil de gerçek bir şeyi yansıtmayı ben de istedim. O kadar hayranım ki bu işe. Ben bu dizide bir an gülerken bir an kanım donuyor.

Herkesin dönüşebileceğini, herkesin değişebileceğini, kimsenin mükemmel olmadığını herkesin içinde bir meleğin, bir şeytanın olabileceğini ama ne olursa olsun birlikte yaşamamız gerektiğini anlattığı için ben ilk defa bu kadar gerçek bir hikâyeye bağlandım.”

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: