Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri ile dram dizisinin gülümseten yüzü oldu!

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri ile dram dizisinin gülümseten yüzü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kızılcık Şerbeti, gerçek bir hikayeden uyarlandığı için izleyicilerin konuya bakışı da farklı oluyor. Doğa ile Fatih isimli iki gencin evlenmesi sonrasında aileler arasındaki kültür farklılıklarının ve empati eksikliğinin sonuçları dizi ile ekrana getiriliyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin senaristleri muhafazakar bir ailede yetişen genç bir adam ile, seküler bir ailede yaşayan genç bir kadının sadece birbirleri ile evlenmediklerini, ailelerin de bu bağın çok önemli bir parçası olduğu mesajını veriyor. İşte bu noktada da farklı kültürlerdeki insanlar, kendileri gibi olmayanlar ile empati yapma konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Kızılcık Şerbeti dizisi de bu empati ve anlayış eksikliğini giderme hedefiyle yola çıktı.

Bir dram dizisi olarak Kızılcık Şerbeti’nde en dikkat çeken karakterlerden birisi de Alev oldu. Müjde Uzman’ın son anda kadroya katıldığı ve şimdiye kadar da çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu sosyal medyadaki çok sayıda yorumdan anlayabilirsiniz.

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteri ile dram dizisinin gülümseten yüzü oldu! 7

Dizi hayranları, böyle etkili bir dram hikayesinde gülümseten sahneleri ile Müjde Uzman’ı hayranlıkla izliyor. Ünlü oyuncunun çok başarılı bir rol ortaya koyduğunu düşünen izleyiciler, ne zaman ne yapması gerektiğini pek de bilemeyen bir insanın durum komedisiyle bazen çok eğleniyor.

Tabii ki dizinin hikayesinde Alev karakteri muhafazakar bir aileyi çok zor durumlara düşürebilecek gaflar yapabiliyor. İşte bu tezatlık durumu da Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesini yumuşatmaya ve izleyicilere daha güçlü bir seyir zevki vermeye başladı.

Müjde Uzman’ın uzun bir zaman sonra ekrana böyle etkili bir rolle dönmesi, Alev karakterini içselleştirerek, ekran başındaki izleyicileri inandırması da bir oyunculuk başarısı olarak ortaya çıkıyor.