Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem ve Pınar’ın düğün hazırlıkları hızlanıyor

Mükemmel Eşleşme dizisinde Kerem ve Pınar’ın düğün hazırlıkları hızlanıyor

tarafından ker_def

Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in sevilen dizisi “Mükemmel Eşleşme” 21 Eylül Çarşamba akşamı onuncu bölümüyle ekranlara geliyor. Yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Mükemmel Eşleşme’nin oyuncu kadrosunda; Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral gibi isimler yer alıyor.

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin yeni bölümünün konusu şöyle: Kerem ve Pınar’ın düğün hazırlıkları hız kazanmıştır. Kerem ve Pınar hayallerindeki evi kiralamaya çalışırken, Meral, Firuze ve Fadime çeyiz alışverişi hazırlığı yapmaktadır. Meral, alışverişte Sevinç’in gelmesini istemediği mesajını, yanlışlıkla Sevinç’in olduğu mesaj grubuna gönderince ortalık karışır.

Ahmet’in ısrarları sayesinde kripto dünyasına yatırım yapan Cevat çok büyük kar etmiştir. Hayal edemeyecekleri bir para kazanmışlardır. Fakat Ahmet ve Cevat bu durumu herkesten saklarlar. Zengin olduklarını kendilerinden başka kimse bilmemektedir. Tam bu sırada Cevat’ın telefonu hacklenir, dolandırıcı Cevat’ın yakın çevresinden telefonu aracılığıyla borç para ister. Cevat’ın bir yandan paraları savururken, diğer taraftan borç istemesi, mahallelinin ve Necati’nin dikkatini çeker.

Kerem ve Pınar’ın kiralayacakları ev ailelerinden çok uzaktadır. Bu durumu öğrenen Necati, Kerem ve Pınar’ın bu evi tutmaması için türlü planlar yapar. Necati’nin önderliğinde bütün ailenin, ev sahibini kaçırmaya çalışması birbirinden komik anlara sahne olur.