Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mükemmel Eşleşme final bölümünde neler yaşanacak?

Mükemmel Eşleşme final bölümünde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

Mükemmel Eşleşme final bölümüyle ekranlara geliyor… Birbirinden iddialı yapımlarla ekranlara damgasını vuran TRT 1’in sevilen dizisi “Mükemmel Eşleşme” 12 Ekim Çarşamba akşamı final bölümüyle ekranlara geliyor.

Annelerinin vesile olmasıyla tanışan iki gencin, mutlu bir aile kurmasını konu edinen dizinin final bölümünde düğün var. “Mükemmel Eşleşme”nin final bölümünde izleyiciyi neler bekliyor.

Pınar, düğünde toplu bir dans gösterisi yapmak istemektedir. Bu toplu dans gösterisine arkadaşları ve aileleri de katılacaktır. Kerem her ne kadar istemese de, aileler de toplu dans gösterisi için çok hevesli olunca, aileler bir araya gelir ve dans provası yapmaya başlar.

Ailelerin de katıldığı toplu dans gösterisi bir birinden eğlenceli anların yaşanmasına neden olurken, gerçekten çok başarılı bir dans performansı ortaya çıkar.

Öte yandan Kerem hastalanır. Kerem hastalanınca, Pınar ve Meral Kereme bakma yarışına girerler. Özellikle Meral, Kereme Pınardan daha iyi baktığını düşünür ve oğlunu tek başına iyileştirmek isterken, Firuze ve Fadime’nin de olaya el koyması ile birden Keremin başı kalabalıklaşır. Fazla ilgiden bunalar Kerem çareyi kaçmakta bulur.

Masumlar Apartmanı final bölümüyle Salı günü saat 20.00’de TRT 1’de…