Ana sayfa Sinema Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrolünde yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmine dikkat

Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrolünde yer aldığı Öldür Beni Sevgilim filmine dikkat

tarafından ker_def

Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrolünü paylaştığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ filminin basın toplantısı, önceki gün çekimlerinde yapıldığı Kemer Country’de gerçekleşti.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre Murat Boz, projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Projeyi duyduğumda çok mutlu oldum. Zaten Seda Bakan’ı çok beğeniyorum. Hemen hemen bütün projelerini izledim. Bu filmin buralara gelmesinde Seda’nın büyük payı var. Bugün buradaysak Seda sayesinde. İşini aşkla yapan insanların arasına düştüm.” şeklinde konuştu.

Seda Bakan ise “Murat’ı tavlamak için neler neler yaptım. Oradan beni göremez, seçemez diye konserine gitmedim. Senaryo ilk geldiği zaman, projenin ilerleyip ilerleyemeyeceği pek belli değildi ama senaryo çok iyiydi. Yapım şirketi bu işi yapmak istiyordu. Sadece erkek oyuncu düşünüldüğü zaman herkes Murat’ı istiyordu ama Murat’ın o sıralarda bir yoğunluğu vardı. Senaryo okunduktan sonra herkes hem fikirdi. Bu rolü en iyi Murat’ın oynayacağını düşündü herkes. Murat’ı ikna etmek için çok çabaladık. Murat bence iyi bir sinema yüzü. Rolün üstesinden çok iyi geldi. İnanamadım bu kadar iyi olacağına.” dedi.

Okan rolüne hayat veren Murat Boz, film ve çekimler hakında; “Özeliklle evli çiftler bu filmi izlediklerinden kendilerinden ve hayatlarından çok şey bulacaklar” dedi.